Het volledige programma van de e-learning Kinderfonds Symposium 2020 bestaat uit vier onderdelen: één basismodule en drie aanvullende, praktijkgerichte breakouts.

Meet je kennis

Tijdens elk onderdeel worden tussentijdse toetsvragen gesteld, zowel bij de basismodule als de breakouts. Wil je in aanmerking komen voor accreditatiepunten? Maak dan de tussentijdse toetsvragen van het hoofdprogramma en van minimaal één breakout. Na het hoofdprogramma maak je ook nog een eindtoets.

In je eigen tempo

Jij hebt de touwtjes in handen. De e-learning en toetsen zijn toegankelijk van 1 maart tot 1 juli. Kies zelf wanneer je in deze periode de basismodule en breakouts volgt. Stop je tussendoor even, en wil je later weer verder gaan? Kijk dan in het menu bij ‘mijn account’

Actuele thema’s in roerige tijden

Basismodule: Diverse sprekers delen inspirerende inzichten in Family Centered Care. Piet Leroy, kinderarts-intensivist in het MUMC is de host van deze sessies. Voor een overzicht van alle sprekers zie programma.
Duur: 4:19:20

Breakout 1: Communicatie draagt bij aan fijnere ervaringen in de zorg en het verbetert de uitkomsten ervan. Praktische tips tijdens deze sessie van gezondheidscommunicatie-expert Nanon Labrie.
Duur: 50:28

Breakout 2: Arts-onderzoeker Nicole van Veenendaal gaat in op de invulling van de 4C’s of closeness: collaboration, cultuur, capaciteiten en coaching. Waar loop je tegenaan, wat is lastig in de praktijk en hoe kom je zelf wel toe aan de 4 C’s?
Duur: 26:52

Breakout 3: Mamoun Loukili, senior-opleidingskundig coördinator interventies Reclassering Nederland deelt inzichten in het samenbrengen van multi-culturele families met hun zieke kind.
Duur: 45:06

Accreditatie

Accreditatie voor de e-learning van het Kinderfonds Symposium 2020 is verleend voor 4 punten door:
• Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
• Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)
• Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register
• Nederlandse Associatie Physician Assistants (NAPA)