Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

In deze breakout gaat arts-onderzoeker Nicole van Veenendaal in op het belang van nabijheid van beide ouders, als hun baby in het ziekenhuis is opgenomen. Ze deelt haar inzichten die zij heeft tijdens het opzetten van een family centered care programma voor ouders, verpleegkundigen en artsen op een neonatologie-afdeling. Daarnaast kijken we met haar mee naar het Europese initiatief dat zij organiseerde op het gebied van family centered care voor gezinnen met grote toonaangevende ziekenhuizen (het CROWN-initiatief).

Opbouw breakout
Deze breakout bestaat uit één video en één toetsvraag. Alleen als je de toetsvraag maakt, telt deze breakout mee bij het toekennen van accreditatiepunten.

Let op!
Maak je een foutje in de vraag bij deze breakout? Dat is niet erg. Je moet de toetsvraag wel maken om aanmerking te komen voor de accreditatiepunten, maar alleen het resultaat van de eindtoets telt mee voor toekenning van de accreditatiepunten.

Heb je een vraag? Mail dan naar Monique de Brabander, projectmanager van het Kinderfonds Symposium: info@kinderfondssymposium.nl